Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
josty - 16-07-2010 13:52:18
Huishouden & Energie

Zilvervisjes

Leuke site waar de link naar toe leidt maar ook veel onzin. muren coaten bijvoorbeeld betekent dat je muren niet meer ademen [zelf vastgesteld] daardoor meer vocht in huis, schimmels e.d.
geen goed plan.
goed ventileren is ook zo'n lekker makkelijke. moderne huizen zijn pot dicht. bovendien ventileer je in de winter al je warmte uit je huis dus dat schiet ook niet op.
het weg nemen van schuilplekken...ja...jaa ook zo een die een beetje onzinnig is. ze zitten bijvoorbeeld achter de plint van de keukenkastjes die op hun beurt op pootjes staan. wat moet ik daar aan doen? vol spuiten met pur? geef mij maar een milieu onvriendelijke dosis vergif. maar dat bestaat niet meer dus het probleem blijft. dus maar dooddrukken als ik ze zie.
@chique
zilvervisjes zijn kleine, ongeveer 1,5 cm lange beestjes die rond kruipen en een beetje lijken op een heel klein visje. maar ze zwemmen niet.
ze komen meestal niet voor op droge zandgrond maar wel in nattere gebieden.