Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aa
aart_roest - 16-07-2010 15:04:33
Huishouden & Energie

Zilvervisjes

[quote=krisda schreef op dinsdag 13 jul 2010, 10:09]in mijn huis (bovenwoning) zitten zilvervisjes. het is absoluut niet vochtig en ik ben ten einde raad, wie kan mij advies geven hoe ik ze kwijt kan raken?

naast de al eerder geventileerde mening dat zilver(papier)visjes niet schadelijk zijn, kan ik mijn ervaringen stellen: op zolder had ik, toen nog niet in plastic tassen verpakt, prenten (houtskooltekeningen en etsen) van kunstenaars en het koopcontract van mijn huis. in de loop der jaren hebben (zilver)papiervisjes hiervan meer dan de helft opgegeten. vooral met het koopcontract ben ik toen erg voorzichtig geworden. alles heb ik in plastic zakken verpakt. ze zullen er nog wel zijn, maar ze berokkenen me nu geen schade meer....