Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jet4280 - 16-07-2010 15:21:47
Huishouden & Energie

Zilvervisjes

Hallo,

graag wil ik even reageren. jaren lang hebben wij zilvervisjes gehad in huis en van alles geprobeerd met insecten spray enz. niks hielp en het leek alleen maar erger te worden ze liepen op een gegeven moment zelfs in mijn bed, mijn kledingkast maar ook op het aanrecht. ook al doen ze niks ik vind ze toch smerig.de buren op ons rijtje allemaal hebben ze er last van en niemand wist een oplossing.
we waren 2 jaar geleden op vakantie in spanje waar we last hadden van kakkerlakken. ook smerig en daar hebben we een paar grote bussen kakkerlakken spray gekocht de kakkerlakken gingen er snel dood van. thuis gekomen van vakantie liepen de zilvervisjes op de muren. er zaten er 6 op een wand en ik heb de kakkerlakken spray erop gespoten en ze vielen stuk voor stuk dood van de muur af. een aantal dagen later heb ik het hele huis van boven tot onder helemaal onderhanden genomen. op de zolder gespoten, al het tapijt en eventuele kieren, de trappen de eerste etage ook in alle kleding kasten de begane grond elke hoekje en kiertje op de muren waar ze steeds liepen.
de volgende dag zag ik dat er heel veel dode zilvervisjes lagen op de grond door het hele huis heen.
goed gestofzuigd en de zak meteen vervangen.
na 2 weken nog eens herhaald maar geen last meer van.

de naam is: insecticida cucarachas y hormigas (kakkerlakken en mieren)
maar helaas heb ik het in nederland nog nergens gezien,misschien dat iemand het voor je mee kan nemen als die in spanje op vakantie gaat.

succes en hopelijk heb je er iets aan.