Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
bernadine - 16-07-2010 19:07:32
Huishouden & Energie

Zilvervisjes

Hoi

ik had ook zilvervisjes of ovenvisjes in mijn flat, meestal in de badkamer, maar ook bij dozen en papier(ze eten papier, volgens mij)
en toen heb ik voortaan altij gezorgd dat er frisse lucht binnen kwam, zelfs in de winter, ik zette altij de klep van mijn brievenbus open, daar stopte ik iets tussen, en dan bleef ie openstaan, en toen zag ik ze bijna nooit meer, verder eigenlijk niks gedaan. half jaartje geleden ben ik verhuisd naar een huis en ik was kaibang dat ik ze toch mee zou nemen naar mijn huis in verhuisdozen of zo, heb er hier in het begin nog 2 gezien, en nu gelukkig nooit meer, ik haat beestjes binnen!
groetjes diny
ps wil hier wel zo snel mogelijk plastic kratjes met deksels voor allerlei papieren zaken, beter voorkomen dan genezen!!!