Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vanden bosch
vanden bosch - 20-07-2010 21:00:37
Geldzaken & Recht

Postuum geld laten betalen.

Het snelste is om (als er meerdere erfgenamen zijn) de drukkerij aan te schrijven dat het bedrag binnen 3 dagen op de rekening dient te zijn teruggestort inclusief de wettelijke rente. zoniet dat u dan direct het faillissement van de drukkerij zult aanvragen.

stap gelijk naar een advocaat, dus niet wachten op een eventueel antwoord en vraag na 3 dagen ook daadwerkelijk het faillissement aan.
elk der erfgenamen heeft immers thans een zelfstandige vordering op de drukkerij en met 2 erfgenamen heeft u genoeg om het faillissement aan te vragen.

bent u de enige erfgenaam dan zou ik gelijk een advocaat/deurwaarder (incassobureau is zinloos) op de zaak zetten en conservatoir beslag laten leggen op de vermogensbestandelen van de drukkerij.

dit soort ratten moet met de zwaarste middelen bestreden worden.