Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vanden bosch
vanden bosch - 20-07-2010 22:29:51
Geldzaken & Recht

Postuum geld laten betalen.

@marcel75: u schreef "van oplichting is ook niet zomaar sprake. het is immers aan de strafrecht om te oordelen of er een strafbaar feit is gepleegd."

ook nieuws voor mij. ik zal morgen gelijk een schrijven doen uitgaan aan de parketen van de officier van justitie in de diverse arrondissementen, alsmede aan het college van pg´s dat het onrechtmatig is om transactievoorstellen te doen terzake misdrijven als niet eerst een vonnis is gewezen door de strafrechter.

en aan de politie ook want die handelen bijvoorbeeld bij winkeldiefstal onder de € 250,00 onrechtmatig door een transactievoorstel te doen.

kortom: praat alsjeblieft niet zoveel onzin. heel veel strafrechterlijke zaken worden afgedaan door middel van buitengerechtelijke schikkingen zonder zelfs dat er ooit aangifte is gedaan.