Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 21-07-2010 10:04:47
Geldzaken & Recht

Postuum geld laten betalen.

Vanbenbosch,
ik daag u dan ook uit om uw nietszeggende dreigement uit te voeren. van smaad is namelijk nog in de verste verte geen sprake.

ook daag ik u overigens uit om zich meer in te lezen in de materie. de erven hebben namelijk een vordering. dat is slechts 1. niet genoeg dus.

bij een faillissement zal een curator gewoon aan het werk komen en dus ook ruim in beeld komen. u mag mij overigens een faillissement aanwijzen waarbij alle schuldeisers zijn voldaan (juist ook de niet preferente).

ook de bestuursaansprakelijkeid waar u naar verwijst wordt in de praktijk en in de heersende leer alleen door de curator gebruikt. dat zou u toch moeten weten.

uw lezing over schikkingen staan ook los van de vraag en daarnaast ook niet geheel juist. het doen van schikkingsvoorstellen mag justitie doen. daarmee is het feit nog niet bewezen. de vermeende crimineel mag de schikking afwijzen en de rechter uitspraak laten doen. het aanvaarden van een schikkingsvoorstel is niet gelijk aan het veroordeelt zijn voor een strafbaar feit. dat uw mening anders is, kan een gevolg zijn van het veel kijken naar amerikaanse zenders.