Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-07-2010 20:14:36
Voeding & Gezondheid

Muggen probleem

1. in india is een spulletje te koop en dat heet odomos. ook met deet maar in hogere concentratie (wat hier verboden is ivm kinderen). het werkt uren langer, is veel effectiever en veel goedkoper dan de producten die je hier koopt. vraag dus aan elke (verre) kennis of kennis van kennis die naar india gaat om een aantal tubes mee te nemen. verkrijgbaar bij elke drogist aldaar.
2. er zijn van die verdampers. je stopt ze in het stopcontact en er hangt een flesje met vloeistof aan. ook verboden hier ivm de concentratie deet. maar wel verkrijgbaar in bv. spanje! dus wie in je kennissenkring niet naar india gaat kan er gelijk 10 voor je meenemen, want wie weet wordt het daar ook ooit verboden.
3. muskietennet. ik heb jaren aan een amsterdamse gracht gewoond en een muskietennet was afdoende. je hebt wel minder ventilatie maar ook de wetenschap dat geen mug je kan storen