Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 25-07-2010 02:11:53
Computers & Telefonie

Kabel tv van tele 2

Heb alleen gelezen dat ziggo met tele2 een afspraak heeft getekend vanwege een opta voorschrift. het gaat over analoge televisie en het gebrek aan concurrentie enkel op dit gebied. en in het voor de gek houden van alle klanten zijn ziggo en tele2 heel goed. ik heb analoge tv van ziggo alles in 1. kreeg ik juist deze week een brief van tele2 in de bus alsof ze wisten dat ik analoog tv keek. en ik kon kostenloos overstappen omdat ziggo de beltarieven had aangepast!!!!(een leugen). bovendien was tele2 ook nog goedkoper, dus ....

ik ben niet zo van schreeuwerige post en poog iets verder te zoeken. en de uitkomst was simpel. ik was de enige in onze straat die deze brief van tele2 heeft ontvangen. mijn moeder kijkt ook analoog via ziggo en heeft dezelfde brief van tele2 gekregen. en ga ik verder kijken zal het allemaal hetzelfde zijn.

ziggo heeft het gegevensbestand van hun analoge kijkers aan tele2 overgedragen. echter aan zulke futiliteiten doet de toezichthouder niets.