Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-07-2010 10:34:52
Vrije tijd & Tuin

Heggenschaar

Heb je een te dikke tak geraakt? het zou kunnen dat de koolborstels door zijn of zwartgeblakerd. nieuwe koolborstel erin, fluitje van een cent. het kan ook zijn dat de motor doorgebrand is, dan is het echt over. in de handleiding kun je terugvinden voor welke dikte het apparaat gebruikt mag worden.

aangezien het apparaat nog geen 6 maanden oud is moet de verkoper wel kunnen aantonen dat het jouw fout is om niet onder garantie te hoeven repareren/vervangen.
als die slim is doet hij het wel onder garantie, want van een ontevreden klant maak je niet snel een terugkomende klant.

mocht je een nieuwe willen/moeten kopen, ik heb er een van bosch en goeiemorgen, wat is dat ding sterk! heb er wel eens een liguster tak mee afgesneden waarvan je denkt, neuh zou ik niet doen. dat ging niet expres, maar het ging wel goed.