Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-07-2010 14:45:15
Computers & Telefonie

Webbrowser spel

Aangezien ik ook al ruim 2 jaar fanatiek banditi speel en al heel veel geld gestoken hebt in banditi., naar nu blijkt hebben mensen uit de leiding( de moderators en admins) tot wel 20.000 gratis callcredits gekregen, onder het mom van mondje dicht!!! wij moeten voor 28 callcredits 1.30euro betalen!!! helaas zijn er nu bewijzen op tafel gekomen, waaruit blijkt dat dit inderdaad zo is gegaan. er zijn screenprints van msn gesprekken bovenwater gekomen. als wij ons op het forum of spel, verkeerde dingen doen of ons negatief uitlaten over otg, krijgen we gelijk een ban!!! ik heb nu contact met 1 van de betrokken moderators, en zij bevestigd dat zij en andere monddood gemaakt met bedreiging van totale spelban.
verder weigert otg om allang bestaande bugs niet te repareren. ik vind het gewoon een grote schande dat betalende mensen niet de service krijgen die wij verdienen. hoop dat wij heel veel mensen bij elkaar kunnen krijgen die ons verhaal kunnen bevestigen. want otg levert wanprestatie en wij betalen ervoor!!!!!!

mvg van michel, poedel1971 en maffiakiller3