Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-07-2010 18:06:02
Auto & Vervoer

Betaald voor reparatie, die niet uitgevoerd is

Mijn vermoeden;

er is door een monteur een 2004 behandeld en de klant met 2005 auto betaalde omdat monteur en de receptie die rekening maakte verschillende personen zijn.

grote bedrijven maken wel eens vaker fouten.
ze moeten nu op die datum/tijd terug zoeken naar juiste rekening, want het kan zijn dat iemand anders met oude 2004 model een lage rekening kreeg voor veel werk.

maar ik hoop dat nefkens nu zelf gaat reageren,(vraag van hutch) en zal geen uitspraak of advies geven, maar dreigen met oplichting / fraude is mogelijk als gevraagde en betaalde werkzaamheden niet zijn uitgevoerd.
als ze alles lezen op dit forum zijn de meeste bedrijven ook meestal plotseling veel makkelijker met oplossen dus wacht op maandag als zij de mail moeten beantwoorden.