Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-07-2010 17:48:04
Geldzaken & Recht

Wie kent hh service?

Invalide schreef op maandag 26 jul 2010, 10:44: als ik een foutje maak bij aanmelden of slordig een formulier zou invullen kan een ander rekening nummer slachtoffer worden.

dus fraude hoeft niet, maar fouten komen en door het terug te halen zal dit bedrijf wel het adres vragen naar juiste nummer en acceptgiro sturen wegens mislukte incasso en dan dit nummer gebruiken.


ja hoor! het is gozik/d!rk/stofzuigertje! onze vriendelijke rus die honderden bedrijfjes had en overal verstand van heeft....en zichzelf ook al drie keer dood heeft verklaard. althans, dat zegt zijn buurvrouw, waarvan hij dan weer schrijft dat ie dat zelf is....
kunt u het nog volgen? ik al lang niet meer, gelieven de bijdragen van "invalide'(hoe verzin je die naam) vanaf heden te negeren....

zoek je meer van zijn "vakkennis" ? kijk op het forum van tros radar.....