Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 26-07-2010 21:13:43
Huishouden & Energie

Gaatjes

Ook dit probleem met aeg lavamat carat 74658 silent system plus.
allemaal gaatjes en losgetrokken rafels, zelfs uit de vloermatten van de badkamer, wanneer die in de wasmachine gewassen zijn en uit een een nieuwe badstof jas, die in zijn eentje in de machine is geweest.
de oorzaak kan natuurlijk zijn dat er (sommige) gaatjes in de trommel een zeer scherpe rand hebben.
bij de aeg is het echter ook zo dat de trommel behoorlijk voorover in de machine hangt. de machine zelf staat precies waterpas, maar de trommel bij lange na niet!
je kunt het met een niet te lange waterpas, aan de binnenzijde van de binnentrommel, aan de linker of rechter voorkant meten.
ook is duidelijk aan de rubberen manchet te zien dat onderaan de trommel verder terugwijkt van de deuropening dan bovenaan.
hierdoor ontstaat de situatie, waarbij de glazen bol van de deur onderaan niet ver genoeg naar binnen kan om het wasgoed verwijderd te houden van de rubberen rand van de manchet. het rubber is stroef en tijdens de was en mogelijk ook tijdens het centrifugeren kan dat slijtage aan het wasgoed, in de vorm van rafels en gaatjes geven.