Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-07-2010 13:56:09
Computers & Telefonie

Webbrowser spel

Zeurkousen, ik denk toch niet dat jij het helemaal begrepen hebt!!! meeste zijn gewoon verbannen onder mom van multi account, maar meeste zijn gewoon verbannen om ze commentaar hadden op de leiding van banditi, en dat is nou precies het probleem!!
laat ik over 1 ding duidelijk zijn, valsspelen hoort gestraft te worden, maar waarom dan de betalende spelers wel een ban, en de mods die gewoon stelen!!, die krijgen een waarschuwing om het nooit meer te doen!!!
en dat is gewoon belachelijk, de betrokken personen die gratis cc hebben gejat, horen gewoon gestraft te worden cq verbannen!!!!
en als jij dat normaal vindt, zegt dat waarschijnlijk meer over jou, dan over het hele banditi...misschien heb jij ook wel gratis cc van ze gekregen!!!