Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jeroeningmar
jeroeningmar - 29-07-2010 14:45:18
Computers & Telefonie

Waarom krijg ik als 'oude' digitenne-klant geen tuner te leen van kpn?

Bij de aldi heb ik een dvb-t usb-stickje gekocht voor de pc/laptop. een geweldig ding trouwens, helemaal in combinatie met de funke binnenantenne die ik destijds bij mijn ontvanger geleverd kreeg. voor nog geen 20 euro wordt je computer een digitale tv met opnamefunctie. je hebt ook de mogelijkheid om de tv in een los venster te bekijken, dat je in een hoek van het scherm op de voorgrond kunt houden tijdens het werken. en: vrij van commerciƫle bagger. :-)

dat neemt niet weg dat ik nog steeds betaal voor een digitenne-abonnement zonder kastje. ik denk dat ik het advies van edwardus opvolg en gewoon een opzeggingsbrief verstuur waarin ik het verhaal nog eens uitleg. wie weet komt kpn dan alsnog met een sympathieke oplossing op de proppen.