Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 30-07-2010 22:05:09
Auto & Vervoer

Remblokjes en -schijven stukgereden binnen 3055 km

Dag bernadette,

ik heb (ook) een keer de fout begaan om (vanwege tijdgebrek) naar kwitfit te gaan en de remmen te laten controleren. ik dacht alleen de remblokjes te moeten laten vervangen.

komt die zogenaamde 'monteur' mij vertellen dat de remschijven ook moesten worden vervangen. en dat had hij mij nou niet moeten zeggen, want dat maakt mij direct achterdochtig. op mijn verzoek om toch alleen maar de blokjes te vervangen, kreeg ik als antwoord, dat hij dit niet mocht doen. dat zou gevaarlijk zijn.

hierop heb ik hem droogjes verteld dat ik dan toch maar eerst met mijn auto naar mijn dealer zou rijden. dus weg gereden en de andere dag naar mijn dealer.

mijn verhaal aangehoord en de schijven bekeken, moest hij lachen. er mankeerde totaal niets aan mijn schijven en die behoefden ook nog lang niet vervangen te worden. en laat ik dit (uw) verhaal nu vaker gehoord hebben (over kwikfit), met ongeveer dezelfde uitkomst als van mij.
ook met apk's zou ik nooit naar kwikfit gaan. 10 tegen 1 dat er altijd wel wat gevonden wordt, om te repareren, ook al is het helemaal onnodig

moraal van dit verhaal: ga voor dergelijke zaken nooit naar kwikfit. je wordt bedonderd en belazerd waar je bij staat!!!!

wees dus gewaarschuwd.... zegt het voort, zegt het voort!!

gr. hutch

ps: ik hoop dat je niet toegestemd hebt. en anders laten zij die zogenaamde 'afgekeurde' remschijven eens meegeven. die laten controleren door een betrouwbaar autobedrijf...... maar ja, die schijven zijn natuurlijk (!!) al lang weg gegooid, of bij iemand thuis liggen.............