Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jeroeningmar
jeroeningmar - 02-08-2010 21:01:25
Computers & Telefonie

Printer ,print half af

Sowieso zou ik de driver even opnieuw installeren. de recentste nederlandstalige versie is te vinden op de http://software.canon-europe.com/software/0036032.asp?model=">website van canon. (de link verwijst naar de windows-versie.) controleer ook even in de printerinstellingen of daar niet per ongeluk bijvoorbeeld letter in plaats van a4 staat aangegeven bij papierformaat.

verder is me de situatie niet duidelijk genoeg om een oplossing te kunnen bedenken: vanuit welk e-mailprogramma wordt er geprint, wordt er een e-mail geprint of eigenlijk een bijlage (pdf?), doet hetzelfde probleem zich voor bij printen vanuit andere applicaties, wat is "verticaal voor de helft" – alleen de bovenste helft, alleen de linkerhelft, de bovenste helft 90 graden gedraaid..? dat het probleem zich ook voordoet met andere printers duidt volgens mij op een probleem met het document zelf. of probeert u toevallig vanuit een webmail te printen?