Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 01-08-2010 16:38:07
Computers & Telefonie

Nieuws apple imac


tja, duidelijk een 'applehater'.

over imacs kan ik niet meepraten, maar wel over b.v. de ipods en daar is niets mis mee. vergelijk ze met andere mp3-spelers en je komt al gauw tot de conclusie dat het kwalitatief goede producten zijn. en wat bij appla erg belangrijk is, dat het product ook zeer gebruikersvriendelijk is.
en ja, bij apple weten ze hoe ze een product in de markt moeten zetten en hoe ze een 'hype' moeten creƫren, maar daar is toch niets mis mee?

en wat nu precies je probleem met itunes is begrijp ik niet echt. dat 'koop' je helemaal nergens bij, want dat kan iedereen gewoon gratis downloaden en gebruiken. ook als je verder geen appleproducten hebt gekocht kun je itunes gewoon als mediabibliotheek gebruiken en is verder ook helemaal gratis. instemmen met 'gebruiksvoorwaarden' is iets wat bij installatie van elk softwareprogramma wel langskomt en is dus niets bijzonders.

freya