Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vi
villadorina - 02-08-2010 14:30:44
Huishouden & Energie

Waterbed kampioen internet winkel

Reaktie op antwoord 2 van genius:
je verwijst naar een persbericht, dat is opgesteld door de waterbedkampioen zelf, ik ben op zoek naar onafhankelijke info.

reaktie op antwoord marly 18:
ik heb al 20 jr een waterbed - en dan ook nog ongestabiliseerd - na 20 jr is het bed aan vervanging toe - het bed moet inderdaad verwarmd worden, maar aangezien mijn slaapkamer geen enkele verwarming (en geen mogelijkheid daartoe) heeft - is het vooral swinters erg prettig - hoe je aan het idee komt dat waterbed onderhoudsintensief is en duurzaamheid twijfelachtig, is mij een raadsel - ik vind 20 jr. gebruik zonder problemen geen twijfelachtige duurzaamheid.
maar mijn vraag was / is of iemand info had over kopen via internet bij de waterbedkampioen - of dat iemand weet waar ik aan info kan komen