Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

peedee
peedee - 04-08-2010 17:00:57
Vrije tijd & Tuin

Kellogg's 2-voor-1 bioscoopbonactie: wie heeft de bon al?

Bedankt voor alle reacties.

«cynische modus aan»
als ik alles zo eens lees vermoed ik dat ik de bonnen waarschijnlijk op 31-12-2010 zal gaan ontvangen. volgens de (door mij al eerder genoemde http://www.kelloggs.nl/nl/acties/kelloggs-bioscoopactie/">website) zijn de bonnen geldig tot tot middernacht op 31 december 2010....
«cynische modus uit»

maar alle gekheid op een stokje. ik lees op die website "kellogg’s werkt samen met een organisatie die gespecialiseerd is in het beheren van dit soort acties. deze actie wordt door tlc beheerd." een gespecialiseerde firma nota bene is hier ingeschakeld. eentje dus die ruime ervaring heeft met zulke acties...

kan maar één conclusie trekken: tlc is een bedrijf waar prutsers werken en waar men broddelwerk aflevert.

maar ja, óók kellogg's is niet meer van deze tijd. op hun website staat als enige contactmogelijkheid het sturen van een briefje naar hun antwoordnummer. van een modern bedrijf mag je toch wel verwachten dat ze minimaal per e-mail bereikbaar zij? of via een invulformulier op hun website?

nou ja, ik neem mijn verlies (6 postzegels van €0,44 en drie enveloppen) maar en verwacht he-le-maal niets meer. ook maar eens kijken of de ontbijtgranen van een ander merk misschien wel lekkerder zijn.