Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marleen van tol - 05-08-2010 10:25:04
Huishouden & Energie

Gaatjes

hoi, ik ben de vrager van dit alles het geheel, ik heb zoveel reactie s gehad, er was een mevr die had dezelfde machine als mij even oud, hetzelfde probleem. inmiddels is miele geweest bij ons en haar controleren voor hun zeggen alles, zelfs mn waslijnene.. maar de gaten zien eruit alsof je echt iets erdoor heen steekt , en niet iets aanblijft hangen.
ze proberen je op alle mogelijke manieren het aan je hoofd te praten dat het aan jezelf ligt.
ik weet dat dat niet zo is.
mn vader heeft het probleem ook, wij vermoeden, [omdat de achterwand met de hand word afgeveild] dat er als je dunne stof wast, of andere gewassen kleding, dat sommige achterkantjes net niet goed geveild en afgevlakt zijn, waardoor het dunne stos naar buiten word geduwd buiten de trommel en als jet zich terug trekt het zo ontstaat,
als je zelf een gaatje boor in ijzer, krijg je aan de andere kant , als je een niet scherpe boor hebt, een gekartelde rondje aan de achterkant. nou dus als het stof terug zou trekken denken wij gat dat automatisch eraan blijven hangen.
hier de monteur heeft met een panty gevoeld van binnen de trommel en even met een zaklamp buiten langs gekeken [ja dan zie je niet alles] maar hij gelooft er niet in, dus ja.. ik heb dus met een panty aan de binnen kant gevold, om te kijken of hij blef hangen, maar daar krijg je niet deze vorm van dezelfde gaatjes van, en ik heb een test shirt [een dikke] meegewassen, en nooit eruit gehaaald, [dat was een nieuwe] dat shirt moest ik elke was beurt meewassen, maar ja het is nieuw en dike, en toevallig heeft hij het niet gekregen.
maar ik moet ook zeggen bij iedere wasbeurt heb ik het niet altijd hoor.
de andere mevr waar miele is geweest, gaat door dankzij de monteur nu aan haar zelf twijfelen,en dat is erg jammer
ik zocht mede mensen, samen staan we sterk, nu staan ik dus ongeveer alleen, mensen die niet willen helpen, en het te veel werk vinden enz, of gezeur zoals een antwoord hier op deze site, miele heeft me net vorige week een bevestiging van het onderzoek [het even kijken naar mn machine ] gestuurd.
ze doen helemaal niets , en de mevr zei door de telefoon van miele .. mevr stevens.. dat ik dan maar andere stappen moest ondernemen.
ik heb dus afgewacht , op de bevestiging, maar het houd bij hun op. dus ik denk dat ik het naar de consumenten programma op de tv gooi ! ik wil weten hoe dit kan, dit zijn geen zelfgemaakte gaatjes...ik kreeg een shirtje van mn vriendin , [niet nieuw] na de tweede keer wassen hang ik het op, nou klaar ! woest was ik.
en altijd maar dezelfde grootte van gaatjes en dezelfde vorm met van die kartelrandjes.....
ik weet niet of u het wil hebben uitgezocht, .. samen staan we sterker,
overigens beweert de monteur dat als je in een panty kousje een washandje doet en daarmee dus over de gaatjes heen wrijft, [en als er aan de achterkant van de trommel dus weer haakjes zou zitten ] dan had de panty moeten blijven hangen want die gaat er door mijn druk van mn hand door....aldus de monteur.
helemaal niet mee eens want de gaatjes lopen in een punt naar benee in een dalletje.. ik blijf erbij , om de achterkant van mn trommel te zien, dus open die wasmachine, pas dan ben ik min of meer gerust
nou ik hoor het wel
na een onderzoek van de machine zo n ruim een uur verder, en doormeten enz, geven ze je zelf de schuld.
ze hebben zelfs kleding meegehad
het viel miele op dat het vaak aan de voorkant was, ja hehe dat stof word wel al dunner dan de achterkant . daar schuur je meer tegen aan. maar ik had het zowel aan de boven kant als onder als zijkant de gaatjes .
ook in mn hoeslakens.
alles heeft hij gezien, wilde zelfs mn wasmiddel weten, mn buiten droogmolen lijn voelen, mn wasmand. maar ja.....
ik ga ook bij miele aankloppen, want dit kan niet!
ik heb veel dure kleding en wil niet dat daar wat aankomt.