Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 07-08-2010 10:43:00
Computers & Telefonie

Interactieve televisie/internet kpn.

Leuk verhaal, joycew, maar niet iedereen woont zo ver van de centrale, dus niet iedereen heeft zoveel pech. net als dat er vroeger helemaal geen breedband mogelijk was in buitengebieden, gaat ook dit nog wel veranderen, want kpn is bezig om de aansluitingen tot aan de straatkasten i.p.v. de centrales te brengen, waardoor veel hogere snelheden mogelijk worden. op termijn zul jij ook normaal snel kunnen internetten en tv kijken, daar ben ik van overtuigd.

overigens, als de uitval alleen optrad bij regen, dan betekent dat dat er is mankeert aan de koperdraad tussen je huis en de centrale, dat zou best eens verholpen kunnen worden, als je maar de juiste persoon spreekt.