Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-08-2010 11:37:56
Computers & Telefonie

Perforen van 4 gaatjes

Kreeftje schreef op zaterdag 7 aug 2010, 11:21: dag allemaal,
nooit gedacht dat ik met mijn vraag zóveel reacties zou oproepen!
iedereen hartelijk dank voor de moeite.
er zat een aantal tips bij waar ik echt iets aan heb gehad (de beste voor mij was die van fransvandenbosch); ik ben namelijk eerst gaan selecteren; de meest simpele oplossingen eerst, als dat niet lukte plan b, de wat ingewikkeldere oplossingen.
overigens is de 3 x 8 methode en die met de flauwe vouw in papier - links perforeren, blad omdraaien en weer links perforeren mij nog steeds niet gelukt en dat terwijl deze tip door velen naar voren is gebracht.
wat er niet goed gaat bij mij: géén idee....

ook wil ik nog even zeggen dat het niet om het opbergen van mijn bankbescheiden gaat (dat gebruikte ik als voorbeeld in mijn vraag) maar ik heb namelijk diverse 4-rings mappen en aangezien ik diverse secretariaten van verschillende verenigingen beheer (vrijwilligerswerk) wilde ik ze daarvoor gebruiken.

ik wens iedereen een fijn week-end!
groet,
kreeftje

p.s.: ik heb niet één antwoord als beste of wat dan ook geselecteerd omdat ik mij er niet in verdiept heb hoe dat werkt en ik het sowieso attent vind als iemand de moeite neemt om een (zinnig) antwoord te geven.
dit omdat ik weleens een discussie lees over het terecht of onterecht "duimen geven".

en ja, volgens mij is de discussie nu wel gesloten!