Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-08-2010 16:28:34
Garantie & Verzekeringen

Bepaling dagwaarde van een auto

Als ik zoek op peugeot 206 station vanaf 2005 bij www.gaspedaal.nl vind ik 2 auto's onder voor €4950, en gelijke km standen.
wel diesel maar dit is erg populair en lpg is zeldzaam.
dus gelijkwaardige voor dit bedrag is mogelijk.


dus zo slecht is deze dagwaarde niet.
verder is het mogelijk dat de hoge prijs die u betaalde een hoge inruil opleverde dus de werkelijke waarde was lager.
dus waar zoekt u, geheel nederland is makkelijker dan uw eigen regio en als je niet verder wilt kijken kun je veel te veel betalen.

ik weet niet of dit dubieuze handelaren of goede bovag bedrijven zijn maar eerst op www.gaspedaal.nl zoeken en je weet of je niet €3000,- teveel betaalde.

€1500,- voor een mooi en schade vrij exemplaar extra met bovag garantie kan maar die €5300,- kan ik enkele gelijkwaardige voor zoeken!

als je speciaal de quickzilver wilde kun je daar ook op zoeken en die goedkoopste die jij kon vinden als redelijke dagwaarde aanvoeren en soms lukt dat.
op lpg zoeken mag van mij, maar meestal hebben die problemen of veel km...