Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-08-2010 16:56:23
Garantie & Verzekeringen

Bepaling dagwaarde van een auto

Hallo

ik ga er even van uit dat u allriks verzekerd bent, en dat de schade in eerste instantie, door u verzekering vergoed word, en verhaald word op de tegenpartij , als deze verantwoordelijk gesteld word,kunt u de aankoopwaarde terug krijgen lijkt mij, maar tot die tijd, moet u zelf genoeg verzekerd zijn om alles vergoed te krijgen.
en dan kan de waarde beïnvloed worden, als je een lpg installatie hebt, daar deze niet met de prijs van de dagwaarde inbegrepen is, maar deze moet dus extra verzekerd zijn, en is hier dus van de totale dagwaarde in mindering gebracht ( bijv), daar deze niet mee verzekerd was ???,en als de auto verder wel voor de juiste dagwaarde verzekert was,dan kan ik verder ook dit grote waardeverlies niet thuisbrengen, en ging ik ook in beroep.
als je de reclamespotjes van ditzo moet geloven, zou u juist beter moeten zitten bij ditzo, als het om waardeverlies van de auto gaat, maar dat klopt dus ook weer niet.

succes er mee.