Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-08-2010 19:12:02
Garantie & Verzekeringen

Bepaling dagwaarde van een auto

Hallo invalide

als je even op markplaats kijkt, daar staan er 2, met lpg te koop bij dealers, en dan zie je als je de gemiddelde prijs neemt daar deze van 2004 en 2006 zijn, dat de prijs die betaald is niet te hoog is geweest, maar redelijk klopt.
dus.

hallo vadja

wat je schrijft over de toedracht, kan kloppen, maar we weten het niet zeker, dus.
maar wat ik niet begrijp, waarom een auto van 5 jaar oud niet meer all risk verzekerd zou mogen zijn, a, moet je het geld er maar voor hebben om weer snel een ander te kunnen kopen, en b, licht het er ook aan hoeveel je aan premie moet betalen voor all risk, zelf bijv betaal ik nog geen 165,- hier voor, een auto van 16.000 euro nieuw waarde en 5 jaar oud , dus al krijg ik nog maar de dagwaarde bij eigen schuld, heb ik toch weer een startkapitaal voor een andere auto , dus dat kun je niet altijd voor iedere auto van uit gaan dat dit geen zin meer heeft, en dat goedkope verzekeringen slechtere voorwaarden hebben klopt ook niet, uit onderzoek van de consumentenbond, en zie ook onderzoek op de site van geldzaken van het a.dagblad ,dan blijkt dat dus helemaal niet, en dat veel goedkope verzekeringen ook goede voorwaarden hebben of zelfs betere als de duurste maatschappijen.

met vriendelijke groet wolfenjong