Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-08-2010 14:41:09
Garantie & Verzekeringen

Bepaling dagwaarde van een auto

Dank je wel vladja
we hebben zeker gezien het heftige verlies van 3000,- in 2 maanden een andere oplossing gevonden om dit te beperken, zeker omdat er ook letselschade nog eens is.
omdat het schade bedrag boven de € 6000,- uitkwam werd de auto niet gerepareerd maar total loss verklaard door ditzo. snap absoluut niet hoe ze aan die zeer lage dagwaarde zijn gekomen. de auto was te herstellen. we hebben de waarde van de auto nog omhoog kunnen krukken door aan te tonen dat de lpg tank er nog geen 2 jaar geleden nieuw was ondergezet. dat werd €5.932,34.toen we nog steeds boven dit bedrag met reparatiekosten zaten hebben we in overleg met het schadeherstelbedrijf en de schade expert zelf gezorgd voor aanlevering van o.a. een lpg tank,2e hands achterscherm en een trekhaak. dit ging van de geschatte reparatie prijs af zodat we op € 5.932,34 kwamen, waarvoor de auto gemaakt werd. echter die aanlevering van onderdelen willen we verhalen.omdat de veroorzaker een artikel 5 aan zijn broek heeft gekregen en hiervoor voor de arrondissementsrechtbank moet verschijnen is de schuldvraag geen twijfel. de verz.mij van mijn zoon is ditzo die de schade gaat verhalen op de veroorzaker, geen punt. maar omdat de schade expert niet de gang van zaken en aanlevering heeft vermeld, nog eigen aanlevering en kosten van onderdelenin zijn rappor, . kan ik deze niet verhalen, plus dat de rechter uitgaat van de vermelde € 5.932,34. that is it.geen kosten voor aangeleverde onderdelen ad ca € 1000,- ( die in ieder geval beduidend minder waren dan de € 3000,- verlies die mijn zoon zou lijden) buiten dat de dagwaarde heel vreemd werd berekend, restwaarde en weer min 1/3 is deze niet reel, zeker niet als ik de dagwaarde via sites op zoek. weet iemand hoe ik nu de door ons gemaakte kosten voor onderdelen vergoed krijg?schade expert is met vakantie maar eindelijk is iemand van ditzo bereid om contact op te nemen met de hoofd expert. ik hoop vlg week meer info van ditzo te krijgen.maar het kastje naar de muur systeem is ook bij ditzo helaas van toepassing.