Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aragon
aragon - 09-08-2010 14:55:06
Elektronica & TV

Senseo geeft te weinig water per kopje

[quote=haagsehans schreef op maandag 9 aug 2010, 14:02]ik heb alles doorgelezen over dit probleem, maar er zijn slechts enkele goede tips erbij !! de padhouder is iid de boosdoener en maak die maar goed schoon en ontkalken dan is het euvel verholpen.
en de meining dat de pads te duur zijn kan ik ook niet delen, koop ze ergens waar ze goed en goedkoop zijn, ik wil en mag geen namen noemen !! echter wel dat 56 stuks 3,19 € kosten !!! veel plezier met de senseo !!


er zijn inderdaad veel goedkope pads te koop, maar er is ook een groot veschil in kwaliteit.
heb dit in de loop der jaren div. malen geprobeerd, maar ik geef toch liever iets meer geld uit voor mijn pads, zodat ik een echt lekkere kop koffie drink.
maar over smaak valt niet te twisten.
overigens, er zit aan de onderzijde van de senseo inderdaad een stelknopje/schroefje, om de waterhoeveelheid te regelen indien nodig.