Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-08-2010 19:23:09
Voeding & Gezondheid

Wie heeft slechte ervaring met underwear courlux?

Geachte heer. mevrouw,

ik heb zojuist een brief ontvangen van underwaer courlux. ik wordt bedankt voor mijn aanmeldingen en ontvang binnenkort een welkomspakket. u raad het al. natuurlijk heb ik mij niet opgegeven en wil ik helemaal niets ontvangen. in de brief staat dat ik porto en administratiekosten moet betalen. dit dus voor iets waar ik niet om gevraagd heb.

wie pakt deze [edit redactie] aan?
hoe komt ik van deze [edit redactie] af?
wat te doen als ik tocht een rekening krijg?

uiteraard heb ik mij via de inloggegevens die in de brief staan direct afgemeld als lid. hoe ik de bestelling (die ik niet aangevraagd heb) kan blokkeren weet ik niet. dit heb ik gemeld aan de klantenservice.

belachelijk dat ik zoveel moeite moet doen voor iets waar ik niet om heb gevraagd. ik kan maar één tip aan jullie geven. blijf zo ver mogelijk van de [edit redactie] van underwear by courlux uit de buurt.

bel vooral hun dure kantenservice nummer niet, dat willen ze volgens mij juist graag. expres fouten maken en daar aan verdienen via een duur 0900 nummer.
is er nu niemand die iets kan doen aan deze [edit redactie]praktijken???