Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ibicam
ibicam - 12-08-2010 12:04:51
Geldzaken & Recht

Transactiekosten pinnen

Het is niet zo verwonderlijk dat de banken met name de nederlandse de consument proberen uit te melken om hun verliezen in vs te compenseren.nog geen 10 jaar geleden waren zelfs de portovrije enveloppen voor de overschrijvingskaarten gratis bij de postbank. nu doen we alles via internetbankieren en geld opnemen doen we ook aan de muur en niet meer aan de balie en opeens moeten de heren nu geld vragen voor een bankpasje dat wij tegenwoordig noodzakelijkerwijs moeten hebben om geld te kunnen opnemen of betalen.
gelukkig heb ik zelf kosteloze alternatieven gevonden in onze buurlanden waar ik geheel kosteloos mijn bankzaken kan regelen. ik heb ook een gratis visacard waar ik in de hele wereld zonder kosten geld mee kan pinnen. aan evt. geinteresseerden kan ik wel een uitnodiging sturen voor zo'n bankrekening. mail aan [edit redactie]