Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-08-2010 14:39:20
Computers & Telefonie

Perforen van 4 gaatjes

Als het @wimmi20 niet lukt om in mijn reactie iets meer te zien dan het na-waouwelen van wat anderen reeds geschreven hebben, als hij/zij mij disst met
"voorbeelden: op 5 augustus geeft chris745 de tip van de 888 methode.
10 uur later herhaalt read het antwoord van chris en laat het lijken of hij het zelf heeft bedacht. de 888 methode wordt geadviseerd door de volgende deskundigen die allen precies hetzelfde vertellen:
6 aug : eigenwijs / 6 aug inekef/ 6 aug thieu/ 6 aug an62/ 6 aug pamand/ 6 aug henkdoomen/ 6 aug wielenriet/ 6 aug janushi/ 6 aug rst77/ 8 aug nllk/ 11 aug ploeff/ en een week na de vraag, die al door 14 gaatjes deskundigen is beantwoord met het hetzelfde 888 advies, weet sdoveren het antwoord: de 888 methode . . ".
dan was mijn antwoord voor hem/haar inderdaad "parelen voor de zwijnen"
hopelijk zagen anderen er wel een toevoeging in, nl. dat er papier in omloop is met Ć ndere maten dan a4.
maar: er wordt ook wel veel domweg "nagewauweld: en dat zou minder kunnen.