Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 13-08-2010 12:47:52
Huishouden & Energie

Hoe los ik vergruizing van het voegsel op?

Over uw vraag:
mijn vraag: hoe groot zijn uw tegels? hoe groter ze zijn hoe eerder problemen.
dan nog een vraag: wat is de ondergrond? beton of hout (voorzien van een betonnen tussenlaag of...)?
de hechting deugt in ieder geval niet en daarom dienen de tegels te worden verwijderd en dan een vervolgvraag: hoe ziet dan de onderkant van de tegels eruit?
maar het gaat hier in eerste instantie om de kwaliteit van de ondergrond en of die wel geschikt is of geschikt kan worden gemaakt.
er was ooit een product in de handel om een vloer te egaliseren en dat kon erg gemakkelijk worden "uitgespreid". was dat niet egaline? het is de moeite waard om dat voor uzelf na te gaan en zeker als de ondergrond wèl goed is. dan eerst egaliseren. de tegels kunnen daarna op de vlakke ondergrond worden gelijmd (droogtijd egaline wel inacht nemen). dit lijkt me de beste manier om te doen.