Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

peedee
peedee - 15-08-2010 10:24:54
Vrije tijd & Tuin

Kellogg's 2-voor-1 bioscoopbonactie: wie heeft de bon al?

[quote=saarinaa schreef op zondag 15 aug 2010, 08:44]hoewel de ontvangst van kaartjes natuurlijk belachelijk lang duurt, zijn de e-mails (kelloggs.bnl@tlcmarketing.com) die ik van hen ontving altijd beleefd geweest. afgelopen week ontving ik 4 pathe-vouchers, vanuit frankrijk, met een geldigheid tot 31-01-2012(!)

aha, dat zou een hoop verklaren.... ik zie het al helemaal voor me:

een gepensioneerd mannetje op een fietsje dat de duitsers in de tweede wereldoorlog hebben achtergelaten, komt vanuit zuid-frankrijk naar nederland gefietst. heeft van het -in dit soort acties gespecialiseerde- bedrijf tlc het adres gekregen van de pathe bioscoop in nederland die hij moet bezoeken om die vouchers in te kopen. en dan moeten die vouchers in frankrijk nog op de post worden gedaan....

ja zoiets moet het haast wel zijn. wil je zoveel tijd kwijt zijn aan deze actie.