Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diertjes
diertjes - 16-08-2010 00:20:08
Geldzaken & Recht

Wonen op een recreatie park... problemen met inschrijven

@marcel75

op zich is het anrtwoord van vellinga niet verkeerd. in elke € 100 die de klant betaalt, zit bijna € 16 btw die hij moet afdragen aan de fiscus. de arme man houdt er dus een schamele € 84 aan over en daar moet hij alles van doen.

wat ik niet begrijp, is dat er loonbelasting in het spel zou zijn. volgens mij verleent de stichting een dienst -daarom is er ook btw verschuldigd- doordat het adres van de stichting het briefadres is. dat kan volgens mij niet leiden tot een dienstverband tussen de stichting en de briefadreshouder. dat is er alleen tussen de stichting en het personeel dat daar werkt. en die loonbelasting komt uit de € 84.

neemt niet weg dat de vergoeding voor het doorsturen van poststukken wel erg riant is.doet me sterk denken aan de praktijken van fennis, de beruchte rotterdamse huisjesmelker.