Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gratisrijden
gratisrijden - 16-08-2010 02:29:05
Geldzaken & Recht

Wonen op een recreatie park... problemen met inschrijven

Achja het is gewoon een buisiness. de prijs komt gewoon door vraag en aanbod tot stand. in een fles cola zit ook maar 10 cent aan materiaalkosten.

als je het goedkoper kunt aanbieden, dan doe je het toch gewoon. het kan wel alleen in een aantal gemeentes, die daarvoor door de overheid gesubsideerd worden.

zo'n briefadres heb ik zelf ook al gebruikt en deze dienst werkte prima, overigens voor maar 35 euro per maand, dus het kan ook goedkoper. een andere aanbieder vroeg 70 euro en mocht geen nieuwe mensen meer inschrijven, omdat er 90 mensen stonden ingeschreven. er is dus best een leuke cent aan te verdienen.

inmiddels is deze markt nu ook wel verzadigd en zullen nieuwkomers het zwaarder hebben. gewoon creatief wezen. wie zijn ogen opent zal zijn schatkamers vullen, dat is niets nieuws en staat zelfs in de bijbel.

zo'n briefadres is een legale oplossing voor iedereen zonder vaste woon of verblijfplaats, en aangezien een recreatiewoning dat niet mag zijn kunnen jullie daar dus gewoon gebruik van maken.