Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
deborahlars - 16-08-2010 21:07:42
Geldzaken & Recht

Heeft iemand ervaring met mediuscard?

Het volgende vond ik op het tros radar forum

beste mensen,

ik kreeg een mail van mediuscard die pretendeert een creditcard te zijn. maar dat is niet zo. je krijgt geen credit! de credit zet je zelf op de card!
en wat kun je ermee? dit is hun antwoord:

geachte mevrouw

bedankt voor uw aanvraag.

u kan online betalingen uitvoeren, pinnen, hotels boeken, borg staan voor een huurauto. wereldwijd betalingen uitvoeren.

wij hopen dat uw aanvraag goed beantwoordt is. heeft u nog vragen? wij horen het graag.

met vriendelijke groet,

uw mediuscard support service

kortom, je kunt er alles mee wat je met een gewone bankpas ook kunt. alleen betaal je voor een gewone bankpas en de diensten een stuk minder.

borgstaan voor een huurauto als er niet voldoende geld op staat? geen enkele verhuurbedrijf accepteert de kaart als er geen geld opstaat... dat geld moet je er zelf opzetten....

verder zeggen ze dat je geen schulden kunt maken. deze kun je wel maken - alleen niet met de credit die je van normale creditcard maatschappijen krijgt, wel met de kosten die je aan hun moet betalen.

mijn conclusie is: je betaalt hoge kosten voor een service die elke normaal bankpas ook kan voor een stuk minder geld.