Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

debbiejansen81
debbiejansen81 - 16-08-2010 21:14:05
Geldzaken & Recht

Heeft iemand ervaring met mediuscard?

[quote=erik de hond schreef op maandag 16 aug 2010, 12:38]je bent nu gewoon appels en peren aan het vergelijken. het ene betaalsysteem is het andere niet. met een bankpas kan je lang niet op alle plekken in het buiten betalen. sterker nog het kan maar op een aantal plekken. en dat in tegenstelling tot mediuscard! dus dat je meer betaald voor hetzelfde is in dit geval natuurlijk helemaal niet het geval. je krijgt met een mediuscard dus meer mogelijkheden dan met een gewone bankpas!!

dag erik,

uit jouw reacties hierboven zou je haast denken dat je een vertegenwoordiger bent van medius die op deze manier de creditcard probeert te promoten. ik hoop dat dit niet het geval is. maar ik ben het niet eens met je stelling dat je meer mogelijkheden hebt met de mediuscard. dit is in mijn ervaring nu niet het geval.
ik heb navraag gedaan over het huren van een auto met de kaart = niet mogelijk, huren van een hotelkamer = niet mogelijk. het enige wat dan wel mogelijk is, zou moeten zijn, zijn de betalingen die je dan uit moet voeren via internet waarbij je creditcard niet ook telt als borgstelling. directe internetbetalingen kan ik ook doen via mijn bankpas, ideal en paypal zonder hoge extra kosten. dus daar heb je niet echt een creditcard voor nodig...
helaas is het verhaal te goed om waar te zijn :(