Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 17-08-2010 23:04:56
Huishouden & Energie

Wasmachinekraan

@ toolboy:

kan het niet zijn dat de beluchter lekt? dat komt door kalkafzetting in de beluchter vaker voor. het binnenwerk van een wasmachinekraan wordt haast nooit bediend en de glantafdichting is tegenwoordig zo goed dat lekken langs de spindel haast nooit meer voorkomt.

recentelijk bij familie een lekkende plastic beluchter gehad. deze zijn los niet te koop.
om een klein goedkoop onderdeeltje dat om wat kalkafzetting lekt een hele, verder goedwerkende kraan te moeten vervangen stuit mij tegen de borst.

in mijn junkbox had ik nog een kraan met een messing beluchter en deze er op gezet. deze messing beluchter is ook weer te repareren wanneer deze zou gaan lekken. dit in tegenstelling tot de plastic beluchter die niet uit de kraan te schroeven was zonder stuk te maken. er zat wel schroefdraad in.

========================================================================
@ boy:

er is voor de wasmachine geen extra terugslagklep in die kraan nodig. alleen wel wanneer de cv vanaf die kraan met een slang bijgevuld wordt. er zijn ook losse terugslagkleppen te koop welke i.p.v. een kraan in de muurplaat kunt schroeven. in de terugslagklep kan de kraan weer geschroefd worden. dat is goedkoper dan een kraan met ingebouwde terugslagklep.

hardware error man.