Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
charl1e - 18-08-2010 20:19:06
Voeding & Gezondheid

Behandeling wespensteek

[quote=hrdwerrorman schreef op woensdag 18 aug 2010, 18:12]@ berige:

wat dacht je? dubbel genaaid houdt beter? natte tabak had ik nog niet in mijn lijstje, doch vocht is goed, zolang het maar verdampen kan. water zonder tabak werkt ook.

@ moin en salute:

mijn laatste reactie was duidelijk niet voor jullie bedoeld: "voor een ieder die een middel aangeeft met vocht, dat direct helpt of verlichting geeft, ...."

daar horen jullie niet bij. allergie is een verhaal apart en niet mee te spotten. dat is heel wat anders dan bij de steek een rode, dikke, warme en jeukende plek, zoals ts aangeeft. dat krijgt iedereen die niet regelmatig gestoken wordt zoals een imker.
maar een allergie heeft gelukkig niet iedereen. daar benijd ik jullie niet om. zelf heb ik van muggen in zuid-frankrijk al met een kop als van the elephant man daar rondgelopen, tot ik na drie dagen anti-histaminica kreeg.

je had daar dus niet op hoeven te reageren. mag wel....;-)

h.het is antihistamine