Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

adko
adko - 19-08-2010 21:07:06
Computers & Telefonie

Nieuws apple imac

Al sinds 1986 gebruik ik een apple computer. eerst een apple ii en daarna een mac.
de eerste jaren was er inderdaad een probleem met het uitwisselen van bestanden tussen (toen nog) dos en later windows. met maclink werd dat grotendeels opgevangen. echter al sinds meer dan 10 jaar zijn de programma's van de grote softwarebouwers (adobe, microsoft, en nog meer) zodanig opgezet dat de bestanden probleemloos zijn uit te wisselen tussen windows en mac.
ik werk zelf vooral met de adobe pakketten en ervaar echt nooit problemen als ik bestanden uitwissel met windows gebruikers.
het ms office pakket wil wel eens voor vastlopers zorgen, maar dat komt op de windows computer bij mijn werkgever 10x zo vaak voor.
waarschijnlijk is ms niet zo nauwkeurig met het programmeren en dan kun je de schuld moeilijk bij de computer leggen.
open office en neo office bieden dan de oplossing en zijn ook nog gratis.
en wat de service aangaat, ben ik van mening dat je beter bij een reseller in het land kunt kopen dan via internet. je kunt daar altijd bij terecht. althans, dat is mijn ervaring bij vlasveld computers in leiden. de enkele keer dat ik in al die jaren een probleem had, loste hij het prima op.