Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-08-2010 10:44:42
Geldzaken & Recht

Palsgroep letselschade weigert te antwoorden

Er is een vereniging van letsel schade advocaten, die een zwarte lijst hebben opgesteld van letselschadebureaus, die er twijfelachtige praktijken op na houden. zij hebben onderzocht of er bij hun aangesloten advocaten zijn die banden hebben met dit soort letselschadebureaus. dit naar aanleiding van een uitzending van tros radar over letselschade advocaten, d.d. 02.11.2009,
http://www.trosradar.nl/uitzending/item/1450/letselschade/">zie hier...

radar uitzending: telefoonteam,

http://www.trosradar.nl/uitzending/item/1497/telefoonteam-08-02-2010/">zie hier...

waarin als laatste bureau pals wordt genoemd.

uit een publicatie in het parool, van 22.04.2010, 4e kolom, blijkt dat de pals groep tot voor kort op deze zwarte lijst stond.

http://www.letselschademagazine.nl/documenten/parool%20lsa%20haalt%20bakzeil.pdf">lees hier 4e kolom...

quote:

“van de zeven kantoren op de voorlopige zwarte lijst zijn er nu vijf over. eerder besloot de pals groep vanwege de plaatsing op de lijst het beleid rond no-cure-no- pay-vergoedingen aan te passen. het kantoor zal cliënten voortaan adviseren bij erkende aansprakelijkheid te kiezen voor het gewone uurtarief. sa-voorzitter peter langstraat is erg verheugd met de beslissing van de pals groep om het roer om te gooien. "zij zijn verreweg de grootste speler op deze markt. alleen hierom is onze actie al een succes."

unquote

daar het geld al betaald is, blijft er alleen een rechtszaak over.

maar er is nog een andere weg, die je kunt proberen.

uit bovenstaande blijkt dat de pals groep niet graag weer in een slecht daglicht wil komen te staan.

schrijf een aangetekende brief aan de directie van de pals groep, waarin je het verhaal nogmaals uiteen zet gesteund door kopieen van het bewijs. stel daarin dat je met de bewijzen naar de lsa zult stappen om aan te tonen dat de pals groep er nog steeds twijfelachtige praktijken op na houdt, zoals valse declaraties, en dat je ze daarvoor voor zal dragen om opnieuw op de zwarte lijst opgenomen te worden. temeer daar zij elk contact weigeren om uitleg te geven. claim ook de brieven

verwijs in de brief naar de publicatie in het parool en de uitzendingen van tros radar.

zeg dat je binnen 10 dagen een inhoudelijke reactie verwacht op je brief en dat je geen genoegen neemt met een briefje dat de zaak in behandeling is.

omdat de pals groep contact weigert, kunnen ze het aangetekende stuk weigeren. stuur daarom de brief ook een keer per normale post. vermeldt het aangetekend zowel als per normale post verzenden in de brief. als “pesterij” kan je de brief adresseren:

aan de directie van de pals groep
afd. (twijfelachtige) declaraties/aanmelding bij lsa
etc.

vladja