Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-08-2010 10:43:48
Geldzaken & Recht

Palsgroep letselschade weigert te antwoorden

Daar zakt je broek vanaf.

informeer of ze een klachtencommissie hebben, omdat je een klacht wil indienen over een van de leden over een te hoge declaratie, waarop posten staan, die met bewijs aantoonbaar niet zijn gemaakt. dat je die bewijzen hebt ingestuurd, maar dat dat lid elk contact weigert (omschrijf dat). dat het bedrag helaas al betaald is, omdat je netjes aan je verplichtingen wilde voldoen, maar controle achteraf dit aangetoonde.

nog geen namen noemen!

dat je niet alleen rood staat op je emotionele bankrekening, maar ook je werkelijke bankrekening hierdoor een dip vertoont. dat dit een mooi passend voorbeeld uit de praktijk is voor de eerste bijeenkomst in het seizoen 2010/2011 waarbij de pals groep de gastheer zal zijn.

fax een copie aan pals en zet daarop duidelijk dat je hun naam in dat verband nog niet genoemd hebt.

vladja