Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 21-08-2010 00:24:39
Computers & Telefonie

Geen geldige win32 toepassing,systeemherstel werkt niet meer

Hallo akkefiet, dank voor je reactie.
ik had systeem back-ups maar kreeg die niet teruggezet, niet van de pc en niet van mijn eterne schijf. mijn herstel cdr was in orde, maar werkte ook niet voor herstellen, wel voor opstarten. overigens startte de pc wel prima, alleen kreeg ik veel programma's en bestanden niet meer geopend, w.o. windows live mail, tenzij soms via ingewikkelde omwegen en veel zoeken en dan werkte alles niet steeds naar behoren. het menu start was ook flink aangetast.

via c: - extra - oudere versies: er was nog wel een rijtje oudere vesies te vinden die in orde waren, maar die konden niet worden teruggezet.
heb na veel en lang geploeter uiteindelijk de laptop teruggezet naar de fabrieksinstellingen (fluitje van een cent) en ben nu doende om alles weer in de staat te krijgen zoals het was.
de ubuntu optie had ik in mijn achterhoofd voor als niets zou lukken (ook ooit over bij v&b gelezen), dank voor de tip en de link. zal ik ook binnenkort alvast maar gaan doen, want die w 7 en (wlm) vind ik tot dusver (nu ca 3 maanden) beslist geen feest (had ik nog maar xp en oe). ubuntu naast w 7 heb ik al langer in gedachten.

fijn weekend (met lekker mooi weer) en nogmaals dank.
hartelijke groeten,

a1