Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 23-08-2010 11:42:03
Huishouden & Energie

Gaatjes

De binnenste trommel van de aeg lavamat carat 74658 silent system plus heeft bij nader onderzoek een slechte verbinding tussen de achterwand en het cilindrische deel. op een plek is er een brede kier. zo'n kier is moeilijk met het blote oog te ontdekken, maar met behulp van een stukje karton of een oude creditcard is een dergelijke kier wel gemakkelijk te vinden. de kier is zo wijd, dat het wasgoed er tussen bekneld kan raken,

verder hebben sommige van de ronde gaatjes in de trommel vlijmscherpe randjes en kunnen deze gemakkelijk met name badstof of andere ruwere stoffen beschadigen.

bij alle vorige wasmachines was er nooit een probleem, maar nu wordt door deze aeg het wasgoed gesloopt. ook nieuw gekochte vaatdoeken hebben al na de eerste wasbeurt enkele rafels of uitgetrokken draden, vooral aan de randen van de doeken, maar ook wel in het midden. de beschadigingen ontstaan al na het wassen en dus niet bij het centrifugeren.

de servicemonteur van electrolux ontkent in alle toonaarden, dat er ook maar iets met de wasmachine aan de hand zou kunnen zijn en schrijft slechts een dure een rekening omdat er door hem geen fout aan de wasmachine is geconstateerd.