Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 25-08-2010 08:42:44
Geldzaken & Recht

Ex-huurbaas houdt geld achter

Tja, het enige dat je kunt doen geef je zelf eigenlijk al aan. een brief sturen met daarin een sommatie om binnen 5 werkdagen de borg op de rekening gestort te hebben en kopieën van de energienota's. 500 m3 aan gas verstoken is behoorlijk. dat is mij in de afgelopen winter in een oud vrijstaand huis met een ketel van meer dan 20 jaar oud niet eens gelukt.

in de brief zet je ook dat mocht je niet binnen 5 werkdagen de borg en de nota's hebben gehad, je wettelijke rente in rekening zult brengen over de borg en dat je daarnaast niet zult schromen een incassobureau in te schakelen. ook kun je alvast aangeven dat je in overweging hebt een rechtszaak tegen hen aan te spannen.

heb je overigens een rechtsbijstandverzekering? die kan je hier ook heel goed bij helpen.