Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

robert11
robert11 - 26-08-2010 18:20:05
Vrije tijd & Tuin

Gat in vijverfolie

[quote=mhofman schreef op donderdag 26 aug 2010, 17:12]allemaal bedankt voor tips en antwoorden.wat voor folie het is weet ik niet maar wel voor de vijver en vrij dik.zal een stukje meenemen naar winkel en met de hulp van jullie moet het goed komen.kan nu niet veel doen niet erg droog hier.nogmaals bedankt en laat die rode duimen zeg gewoon wat fout is kan iedereen zijn voordeel mee doen groet mhofman.

ik was vrij verbaasd over de rode duimen hier en der......
de bestaande vijver (4x3 meter breed en 2,20 meter diep) van mijn neef hebben we groter gemaakt en hebben de noodlottige verlijmig moeten maken. in principe hetzelfde als een gaatje dicht maken. wij hebben geen enkele waterverlies, en alles is keurig volgens de normen gebeurd. wel is gebruikt van degelijke dure lijm (naam kwijt) en de epdm folie is hetzelfde als er in de oorspronkelijke vijver was!
gezien mijn neef een fervent kooiliefhebber is en met zijn kooien show loopt en alles keurig in de gaten houdt, ga ik van uit dat zijn methode de beste is....