Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 27-08-2010 12:40:55
Computers & Telefonie

Uitzetten internet op je mobiel

[quote=freya schreef op donderdag 26 aug 2010, 18:59]
tja, als je abonnement géén internettoegang bevat, kan kpn je daar uiteraard ook geen rekening voor presenteren. laten zij je dan maar eens uitleggen hoe je aan een 'internetrekening' komt.
maar ik ben nog steeds benieuw wát voor een abonnement je nu precies hebt, want ik krijg toch het donkerbruin vermoeden dat je gewoon een abonnement hebt mét internet en als dát bij het afsluiten van het abonnement niet de bedoeling was, hebben ze je het verkeerde abonnement aangesmeerd. of heb je soms zélf een bepaald abonnement gekozen?.

freya



volgens mij maakt de telefoon inderdaad dan gebruik van het gprs-netwerk.... ondanks dat je geen internet-abbo hebt, of zit ik er naast?

indien dat wel het geval is betaal je het gebruik van de gprs en zal je dus d.m.v. je handleiding op de telefoon moeten uitschakelen..