Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fg
fg1963 - 27-08-2010 21:11:07
Huishouden & Energie

Bankstel reinigen

Ik heb laatst een tip gelezen en die ook uitgevoerd omdat ik het anders ook niet meer wist.
ik heb een lichte bruine bank, wit is dus wel kwetsbaarder, maar goed.

spuit de bank in met ontvetter, zo'n spuitflacon voor de keuken,neem een emmer handwarm water en een vezeldoekje of spons wring dat wat uit en neem daar de bank mee af, tussendoor uitspoelen.(dus nat afnemen)
dan neem je een (katoenen)laken dat leg je over de bank en dan met je strijkijzer strijken (echt waar, gewoon op hete stand) je zal verbaasd zijn wat voor vuil er dan in dat laken trekt.neem iedere keer een schoon stuk laken om te strijken...
mijn bank zat onder de vlekken : geknoei van kinderen, een kat die een blaasontsteking had had er op geplast (urine met bloed), heb zelf keer koffie laten vallen..de hond had erop liggen kluiven...allerlei verschillende vlekken...dus wat had ik te verliezen?
had al andere tips geprobeert zoals bv azijn..werd niet schoner kreeg er nog meer kringen bij...dus maar weer plaids erover..

na de ontvetter en strijken en laten drogen was de bank weer hardstikke schoon! nee niet als nieuw maar komt dicht in de buurt.

aanrader.

succes fg