Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Em
Emmap - 27-08-2010 23:39:13
Huishouden & Energie

Hoe bestrijd ik kleine bruine beestjes

Probeer de bron te vinden, dat kan inderdaad al bij een nieuw gekocht produkt zijn.
probeer uit te vinden wat voor soort beestje het is, via google en afbeeldingen of wikipedia en al genoemde suggesties kun je een eind komen.
google op: plaagdieren
diverse sites waar je informatie en advies kan vinden.

bewaar je je voedsel in de keukenkastjes onder het aanrecht? die hebben misschien een minder goed 'klimaat' voor het bewaren van voedsel dan de keukenkastjes aan de muur, boven het aanrecht. misschien te vochtig?

heb je een oud(er) huis, er kan wat schuilgaan achter de afwerking van je kastjes, maar het meest aannemelijk lijkt me, dat het al in een of meer producten zat toen je die kocht.

succes ermee, want lastig en vervelend is het wel!

ps: het valt me op dat sommigen wel heel makkelijk en stellig zijn in hun bewering 'het is x of het is y' zonder duidelijke foto of ander onderzoek, maar goed.
verder, wat in nogal wat reacties voorkomt, 'insecticide', 'spuiten' - ik denk dat de beestjes zelf minder schadelijk zijn dan in het wilde weg spuiten. (ik geef toe, goed gedoseerd, weten wat je doet, weten wat je bestrijdt, en daar het juiste middel bij zoeken, het kan soms 'nodig' zijn - wat heet nodig, maar goed).